Witte en zwarte energie, hoe zit dat?

Er bestaan twee soorten energie, namelijk de witte en zwarte energie. Witte magie wordt vaak beoefend om andere mensen, dieren en de natuur te helpen. Zwarte magie wordt vaak gebruikt door mensen die aan zichzelf denken. Hierbij houden ze geen rekening met andere mensen. Hoe zit het met witte en zwarte energie? In dit blogartikel lees je er meer over. Mocht je hier meer informatie over willen van een professional, zie dan https://www.astroplaza.com/nl/

Witte energie: zuiver en puur

De witte energie kom je veelal tegen bij de witte magie. Deze witte magie noemen we ook wel vaak natuurlijke magie. De witte energie wordt vaak gebruikt met goede bedoelingen. Witte magie is bijvoorbeeld het aanbidden van goden en godinnen om te zorgen voor vruchtbaarheid of een goede jaarlijkse oogst. Dit wordt vaak gedaan door middel van spreuken en rituelen. Er worden vaak ook talismannen gedragen die geluk zouden brengen. Bij de witte magie gaat het vaak om het helpen van andere mensen, dieren en de natuur.

Zwarte energie: schade beoogd

Het tegenovergestelde van witte energie, is de zwarte energie. De zwarte energie is de energie die je krijgt bij het beoefenen van zwarte magie. Vaak doet de beoefenaar dit om zichzelf te helpen. Bij zwarte magie is het de bedoeling dat er op een of andere manier schade ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een persoon en/of situatie. Bij het beoefenen van zwarte magie wordt er geen rekening gehouden met de gevoelens van anderen en gaat het vaak om het vervullen van eigen wensen en/of behoeften.

In dit blogartikel heb je meer gelezen over witte en zwarte energie. De witte energie is vaak zuiver en puur. Het wordt meestal gebruikt om andere mensen, dieren of de natuur te helpen. Bij zwarte magie is er vaak sprake van egoïsme en wordt er geen rekening gehouden met anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *